Sinä vapaaehtoinen -tule mukaan erilaisiin tehtäviin "Jeesus Kristus supertähti" -oopperaan!

Lapinlahden seurakunta on ottanut tuotantoon Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen maailmankuulun rock-oopperan. Jeesus Kristus Supertähden esitykset ovat Lapinlahden kirkossa keväällä 2017.

Lapinlahdella teos esitetään suomeksi. Sen ohjaa muusikko, kulttuurin monitoiminainen Anu Sorjonen, joka on ohjannut aiemmin Lapinlahden kirkkoon Liekit- musikaalin (vuonna 2000). Muita ohjaustöitä häneltä ovat mm Hair-musikaali, Peter Pan ja Tangoilta Pörsänmäessä.

Tässäpä mahtava tilaisuus olla mukana tekemässä ainutlaatuista rock-oopperaa! Kaikille vapaaehtoisille löytyy varmasti mielekästä tekemistä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella.

Lisätietoja, Lapinlahden seurakunta, seurakuntapastori, produktion tuottaja ja yhteyshenkilö Pirkko Olanterä 040 5089 950, pirkko.olantera@evl.fi

Vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen "Jeesus Kristus supertähti" -oopperaan

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi erilaisiin tehtäviin alla olevalla lomakkeella. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia. Voit rastittaa lomakkella useammankin sinua kiinnostavan tehtävän. Lisätietoja, Lapinlahden seurakunta, seurakuntapastori, produktion tuottaja ja yhteyshenkilö Pirkko Olanterä puh. 040 5089 950, pirkko.olantera@evl.fi

Kenttä on pakollinen.