Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Konserteista ja musiikkitapahtumista saat tietoa tapahtumakalenterista.

Pe 11.5. klo 17.00 Elämän eväitä - konsertti Lapinlahden kirkossa. Esiintyjänä Veera-Maria Korvenkari yhtyeineen. Konserttia ennen kahvitarjoilu seurakuntatalolla klo 16. alkaen. Vapaaehtoinen "kahvikolehti" Yv:n hyväksi. Vapaa pääsy!

La 12.5. klo 16.00 Aholansaari sinfonietan konsertti Lapinlahden kirkossa. Ohjelma 10e.

Ma 11.6. klo 19.00 herättäjäyhdistyksen levynjulkistamiskonsertti Lapinlahden kirkossa. Esiintyjinä Jaakko Löytty ja selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen. Ohjelma 10e.

La 29.9. klo 18.00 Samu Saarisen konsertti Lapinlahden kirkossa. Konsertti liittyy yhteyspäiviin. Konserttiin on vapaa pääsy.

Pe 14.12. klo 19.00 "raskasta joulua"-idealla konsertti Lapinlahden kirkossa. Konsertista tiedotetaan myöhemmin.

Katso tapahtumakalenteri tästä.
Katso kirkolliset ilmoitukset tästä