Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Konserteista ja musiikkitapahtumista saat tietoa tapahtumakalenterista.

Su 8.4. klo 17.00 Lapinlahden kirkossa puhallinorkesteri Kalakukko Wind band. Ohjelma 10e, Vapaa pääsy. Ohjelmassa mm. Händeliä, Haydnia, virsiä jne. Puhallinorkesterissa soittaa noin 40 soittajaa.

To 12.4. klo 19.00 Joel Hallikiasen konsertti Lapinlahden kirkossa. Liput 20e. Tuotto Lapinlahden nuorten hyväksi. Järjestää Lions Club Viertäjät.

Pe 11.5. klo 17.00 Elämän eväitä - konsertti Lapinlahden kirkossa. Esiintyjänä Veera-Maria Korvenkari yhtyeineen. Konserttia ennen kahvitarjoilu seurakuntatalolla klo 16. alkaen. Vapaaehtoinen "kahvikolehti" Yv:n hyväksi. Vapaa pääsy!

La 12.5. klo 16.00 Aholansaari sinfonietan konsertti Lapinlahden kirkossa. Ohjelma 10e.

Ma 11.6. klo 19.00 herättäjäyhdistyksen levynjulkistamiskonsertti Lapinlahden kirkossa. Esiintyjinä Jaakko Löytty ja selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen. Ohjelma 10e.

La 29.9. klo 18.00 Samu Saarisen konsertti Lapinlahden kirkossa. Konsertti liittyy yhteyspäiviin. Konserttiin on vapaa pääsy.

Samu, oikealta nimeltään Samuli, on toiminut vuodesta 2011 lähtien päätoimisena muusikko-evankelistana.

Edellinen ammatti mainostoimiston visuaalisena suunnittelijana sisälsi mm. www-sivujen suunnittelua keskisuurille ja suurille kotimaisille yrityksille, sekä useille suomen kärkipään artisteille.
Työ kuitenkin päättyi vakavaan loppuunpalamiseen vuonna 2010. Velkaantuminen, vakavat sairaudet ja niiden mukanaan tuoma kuormitus vaikeuttivat elämää vuosikausia ja johtivat lopulta voimien pettämiseen. Edessä oli suunnanmuutos ja se löytyi työn rinnalla nuoresta lähtien harrastuksena olleesta musiikista.

Vuodesta 2011 lähtien Samu on kiertänyt suomea erilaisissa seurakuntien tilaisuuksissa, päihde- ja mielenterveystyön tilaisuuksissa ja vankilassa. Laulaen ja kertoen omaa tarinaansa vaikeuksien sävyttämästä elämästään ja niiden voittamisesta.

Samu on julkaissut vuodesta 2002 lähtien viisi täysimittaista albumia.

Pe 14.12. klo 19.00 "raskasta joulua"-idealla konsertti Lapinlahden kirkossa. Konsertista tiedotetaan myöhemmin.

Katso tapahtumakalenteri tästä.
Katso kirkolliset ilmoitukset tästä