Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Konserteista ja musiikkitapahtumista saat tietoa tapahtumakalenterista.

Su 18.2. klo 17.00 Lavrenchucin perheen konsertti seurakuntatalolla. Vapaa pääsy!

Pe 30.3. klo 15.00 Lapinlahden kirkossa Giovanni Battista pergolesi: Stabat Mater konsertti. Esiintyjinä: Heini Heide, sopraano, Päivi Lappalainen, altto, Minna Forsberg, 1.viulu, Elina Kajava, 2.viulu, Mari Koivusalo, alttoviulu, Sanna-kaisa Kuuppa, sello ja hanu Virpi, urut.

Pe 11.5. klo 17.00 Elämän eväitä - konsertti Lapinlahden kirkossa. Esiintyjänä Veera-Maria Korvenkari yhtyeineen. Konserttia ennen kahvitarjoilu seurakuntatalolla klo 16. alkaen. Vapaaehtoinen "kahvikolehti" Yv:n hyväksi. Vapaa pääsy!

Ma 11.6. klo 19.00 herättäjäyhdistyksen levynjulkistamiskonsertti Lapinlahden kirkossa. Esiintyjinä Jaakko Löytty ja selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen. Ohjelma 10e.

Katso tapahtumakalenteri tästä.
Katso kirkolliset ilmoitukset tästä