Lapsellisten Lapinlahti

Lapsellisten Lapinlahti -perhemessuja on Lapinlahdella järjestetty vuodesta 2006 lähtien. Messujen tarkoituksena on koota lapsiperheiden kanssa työtä tekevät tahot yhteen ja esitellä niin harrastus-, seurakunta- kuin palvelutoimintaa.

Messujen järjestäjätahoina ovat Lapinlahden Helluntaiseurakunta ja Evankelis- Luterilainen seurakunta sekä Iisalmen ortodoksinen seurakunta yhteistyössä Lapinlahden kunnan kanssa. Lisäksi yhteistyötahoina on yrityksiä sekä yhteisöjä.

Perhemessujen ohjelma on joka vuosi ollut samansuuntainen. Messut alkavat yhteisellä osuudella, johon järjestäjätiimi on kutsunut erilaisia musiikkipainotteisia esiintyjiä eripuolelta Suomea. Yhteisen osuuden jälkeen aukeavat erilaiset toiminta- ja esittelypisteet sekä ilmainen ruokailu. Päivä päättyy arvontaan.

Kävijämäärä on yllättänyt järjestäjät vuosi toisensa jälkeen, perhemessujen suosio on vaan kasvanut.