Lapsiparkki

Lapsiparkki järjestetään  seurakuntatalon päiväkerhotiloissa os.Mykkäläntie 6. Voit jättää lapsesi hoitoon kun tarvitset aikaa itsellesi tai esimerkiksi asioilla käyntiin. Toimintaa järjestävät seurakunta, kunta, 4H , Helluntai srk ja Portaanpään opisto yhteistyössä.

Parkkiin tarvitset mukaan välipalan, kerhotossut, jarrusukat tai sisäkengät, varavaatetta ja säänmukaisen ulkoiluvaatetuksen.
Lapsiparkkiin otetaan 2-vuotiaita ja sitä vanhempia lapsia. Parkkitoiminta on maksutonta.

Lapsiparkki PERJANTAISIN KLO 9-11.30, alk.24.8. Ilmoittautumiset parkkiin viikottain vain maanantaisin klo 10-12 p.040 488 3305

vastaava lastenohjaaja

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta) (Sähköpostilla tavoitat läpi viikon ja puhelimitse parhaiten ke ja pe)