Leiri 1

Starttileiri 19.-20.1.2018 (pe-la)

Rovastikunnallinen rippikoulusunnuntain tapahtuma Pyhäsalmella 28.1.2018 (yhteiskyyti Lapinlahdelta)

Diakoniaopetus ti 13.3.2018 klo 15.00-17.30 (aloitus srk-talolta)

Hiljaisen viikon iltakirkon valmistelu ja toteutus ti 27.3. klo 18 alkaen kirkossa

Kesäleiri 8.6.-15.6.2018 (pe-pe)

Konfirmaatio su 17.6.2018 klo 10

Su 3.12.2017 klo 11 Aloituspyhä:
Adventtijumalanpalvelus kirkossa, jonka jälkeen infotilaisuus rippikoululaisille ja huoltajille: ryhmäjako, riparivihko, tarkempi ohjelma ym.

Joulukuu - kevättalvi:
Seurakuntaan tutusmisvihkon (eli riparivihkon) itsenäinen suorittaminen. Palautus huhtikuun loppuun mennessä täytenä jollekulle seurakunnan työntekijälle esim. koulupäivystyksessä, kirkossa tai virastolla tai postittamalla / tuomalla seurakuntatalolle osoitteeseen Rippikoulut/ Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti.

STARTTILEIRIN KIRJE, LEIRI 1

Hei Rippikoululainen ja kotiväki!

Rippikoulun 1/17 starttileiri lähestyy! Saat siitä tärkeää tietoa tässä kirjeessä. Tutustu siihen huolellisesti kotiväkesi kanssa.

Starttileiri 1 alkaa Lapinlahden seurakunnan Väärnin leirikeskuksessa (Juhani Ahon tien päässä) pe 3.2.2016 klo 17–18 huoltajien ja leiriläisten yhteisellä osuudella, jossa jokaiselta tulee olla mukana ainakin yksi huoltaja. Leiri loppuu su 5.2. jumalanpalvelukseen Lapinlahden kirkossa (päättyy noin klo 11.15). Kirkkoon saavumme Väärnistä linja-autokyydillä.

Leirin opetuksesta vastaa seurakuntapastori Pirkko Olanterä ja ohjelmasta ja turvallisuudesta vastaa vt. nuorisotyön-ohjaaja Nina Heide. Mukana leirillä on myös kesäteologi Tomi Pirskanen. Lauantaina vierailijana on Lapinlahden kunnan nuorisotyöntekijä. Myös innokkaat isoset ovat mukana leirillä.

Ota mukaasi:

• Muistiinpanovälineet (mielellään A4-kokoa oleva kansio + irtopaperia, kynä, kumi)
  • Rippikoulun merkkivihko (välitarkistusta varten)
  • Vaatetta joka säälle, myös ulkoiluun ja saunomiseen
  • Sisätossut tai villasukat (ulkokengät jätetään eteiseen, lattiat tosi kylmät talvella)
  • Peseytymisvälineet + pyyhe + käsipyyhe (leirillä ei ole paperipyyhkeitä!), laudeliina
  • Tyynyliina + lakana + pussilakana (talon puolesta on tyyny ja peitto), ei makuupussia!
  • Oma soitin, jos soitat sellaista (esim. kitara, viulu tms.)
  • Omat lääkkeet (jos sinulla on jokin reseptilääkitys, huoltajan tulee ilmoittaa siitä leirihenkilökunnalle)
  • Halutessasi rahaa leirikioskia varten
  • Tämän kirjeen liitteenä oleva sääntösopimus allekirjoitettuna!

Älä ota mukaasi:

• Alkoholia tai muita päihteitä
  • Energiajuomia
  • Turhia arvoesineitä, tietokonetta, tablettia...

Rippikoulusunnuntai 29.1.2017
ja rovastikunnallinen tapahtuma Iisalmessa
lähestyvät myös kovaa vauhtia! Rippikoulusunnuntai on
pakollinen kaikille rippikoululaisille v. 2017.
Lähtö Lapinlahden seurakuntatalon parkkipaikalta,
saavu paikalle 29.1. klo 12. Paluu samaan paikkaan