Leiri 1

Starttileiri  3.-5.2.  (pe-su) Huom! Klikkaa kirje auki allaolevasta vihreästä palkista!)

Kesäleiri 9.6.-16.6. (pe-pe)

Konfirmaatio su 18.6. klo 10

Kevättalvi: Seurakuntaan tutusmisvihkon ( "merkkivihko") itsenäinen suorittaminen. Palautus huhtikuun loppuun mennessä täytenä jollekulle seurakunnan työntekijälle esim. koulupäivystyksessä, kirkossa tai virastolla tai postittamalla osoitteeseen Rippikoulut/ Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti

Su 27.11. klo 11 Adventin perhejumalanpalvelus kirkossa, jonka jälkeen infotilaisuus: ryhmäjako, "merkkivihko", tarkempi ohjelma ym. Myös huoltajat mukaan!

Su 29.1. klo 12-16 Rovastikunnallinen rippikoulusunnuntai Iisalmessa. Yhteiskuljetus lähtee seuralkuntatalolta klo 12.15 ja paluu klo 16.00.

Ke 15.3. klo 15-17.30 Diakoniaopetus, alkaen seurakuntatalolta.

EXTRA! Ilmainen pääsy Jeesus Kristus Supertähti rockoopperaan vuoden 2017 Lapinlahden rippikoululaisille! Su 5.3. klo 15 tai su 2.4. klo 15 Lapinlahden kirkossa. Ilmoita nimesi ja rippikouluryhmäsi kirkon ovella virkailijalle. Lisäteitoa ja mahdollisuus ostaa lisälippuja esim vanhemmille tai kavereille: jkslapinlahti.fi

Huom. Esitys kuuluu osana rippikouluopiskelua tänä vuonna!

STARTTILEIRIN KIRJE, LEIRI 1

Hei Rippikoululainen ja kotiväki!

Rippikoulun 1/17 starttileiri lähestyy! Saat siitä tärkeää tietoa tässä kirjeessä. Tutustu siihen huolellisesti kotiväkesi kanssa.

Starttileiri 1 alkaa Lapinlahden seurakunnan Väärnin leirikeskuksessa (Juhani Ahon tien päässä) pe 3.2.2016 klo 17–18 huoltajien ja leiriläisten yhteisellä osuudella, jossa jokaiselta tulee olla mukana ainakin yksi huoltaja. Leiri loppuu su 5.2. jumalanpalvelukseen Lapinlahden kirkossa (päättyy noin klo 11.15). Kirkkoon saavumme Väärnistä linja-autokyydillä.

Leirin opetuksesta vastaa seurakuntapastori Pirkko Olanterä ja ohjelmasta ja turvallisuudesta vastaa vt. nuorisotyön-ohjaaja Nina Heide. Mukana leirillä on myös kesäteologi Tomi Pirskanen. Lauantaina vierailijana on Lapinlahden kunnan nuorisotyöntekijä. Myös innokkaat isoset ovat mukana leirillä.

Ota mukaasi:

• Muistiinpanovälineet (mielellään A4-kokoa oleva kansio + irtopaperia, kynä, kumi)
  • Rippikoulun merkkivihko (välitarkistusta varten)
  • Vaatetta joka säälle, myös ulkoiluun ja saunomiseen
  • Sisätossut tai villasukat (ulkokengät jätetään eteiseen, lattiat tosi kylmät talvella)
  • Peseytymisvälineet + pyyhe + käsipyyhe (leirillä ei ole paperipyyhkeitä!), laudeliina
  • Tyynyliina + lakana + pussilakana (talon puolesta on tyyny ja peitto), ei makuupussia!
  • Oma soitin, jos soitat sellaista (esim. kitara, viulu tms.)
  • Omat lääkkeet (jos sinulla on jokin reseptilääkitys, huoltajan tulee ilmoittaa siitä leirihenkilökunnalle)
  • Halutessasi rahaa leirikioskia varten
  • Tämän kirjeen liitteenä oleva sääntösopimus allekirjoitettuna!

Älä ota mukaasi:

• Alkoholia tai muita päihteitä
  • Energiajuomia
  • Turhia arvoesineitä, tietokonetta, tablettia...

Rippikoulusunnuntai 29.1.2017
ja rovastikunnallinen tapahtuma Iisalmessa
lähestyvät myös kovaa vauhtia! Rippikoulusunnuntai on
pakollinen kaikille rippikoululaisille v. 2017.
Lähtö Lapinlahden seurakuntatalon parkkipaikalta,
saavu paikalle 29.1. klo 12. Paluu samaan paikkaan