Leiri 2

Starttileiri 10.-12.2. (pe-su)

Kesäleiri 30.6.-7.7. (pe-pe)

Konfirmaatio su 9.7. klo 10

Kevättalvi: Seurakuntaan tutustumisvihkon ("Merkkivihko") itsenäinen suorittaminen. Vihkon palautus huhtikuun loppuun mennessä täytenä jollekulle seurakunnan työntekijälle esim koulupäivystyksessä, kirkossa tai seurakuntatoimistolle postitse osoitteeseen Rippikoulu/ Mykkäläntie 6, 73100 Lapinlahti.

Su 27.11. klo 11 Adventin perhejumalanpalvelus kirkossa, jonka jälkeen infotilaisuus: ryhmäjako, "merkkivihko", tarkempi ohjelma ym. Myös huoltajat mukaan!

Su 29.1. klo 12-16 Rovastikunnallinen rippikoulusunnuntai Iisalmessa. Yhteiskuljetus.

To 16.3. klo 15.-17.30 Diakoniaopetus, alkaen seurakuntatalolta.

EXTRA! Ilmainen pääsy Jeesus Kristus Supertähti rockoopperaan vuoden 2017 Lapinlahden rippikoululaisille! Su 5.3. klo 15 tai su 2.4. klo 15 Lapinlahden kirkossa. Ilmoita nimesi ja rippikouluryhmäsi kirkon ovella virkailijalle. Lisäteitoa ja mahdollisuus ostaa lisälippuja esim vanhemmille tai kavereille: jkslapinlahti.fi

Huom. Esitys kuuluu osana rippikouluopiskelua tänä vuonna!

Jumalanpalvelukset ja muut tilaisuudet
Palvelutehtävä