Palvelutoimisto ja keskusrekisteri

ylasavon.virkatodistukset@evl.fi

Palvelutoimisto ja keskusrekisteri

Palvelutoimisto ja keskusrekisteri palvelee ma-pe klo 9-15

• Hoida asiat puhelimitse alla olevien numeroiden kautta tai asioi verkossa
  • Asioi Iisalmen palvelupisteessä osoiteessa Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi
  • Henkilökohtainen palvelu Lapinlahden seurakuntatalolla on mahdollista erikseen sovittaessa. Pappi päivystää maanantaisin klo 9-12.

Hautaukseen liittyvät palvelut numerosta 044 7335 201
Papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt, haudanhoitosopimukset ja hautapaikat.

Häät, kaste, rekisteripalvelut ja tilavaraukset hoidetaan numerosta 044 7335 202
Papin, kanttorin ja seurakunnan tilan varaus, lisätietoja ja käytännön järjestelyt häihin ja kasteeseen liittyen.
Rekisteripalvelut avioliiton esteiden tutkinta ja virkatodistukset sekä sukuselvitykset- ja tutkimukset, kirkkoon liittyminen ja eroaminen sekä seurakunnan jäsenrekisterin ylläpito. Virkatodistusten tilaus verkossa.

Lapinlahden seurakunnan seurakuntasihteeri 040 5931 611
Tilavaraukset seuroihin, kerhoihin ja kokouksiin sekä kirkolliset ilmoitukset ja seurakuntaneuvoston asiat.

Palvelujemme hinnat

• Seurakuntien tilojen palveluhinnaston voit katsoa tästä

• Virkatodistuksista perittävät maksut voit katsoa täältä

Toimiston kaikkien työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä