Erityisrippikoulu

Iisalmen rovastikunnan erityisrippikoulu

Iisalmen rovastikunnan alueella järjestetään erityisrippikoulu joka toinen vuosi. Erityisrippikoulu on tarkoitettu kehitysvammaisille tai muuten erityistä tukea tarvitseville nuorille. Erityisrippikoulussa nuorten erilaiset taustat otetaan huomioon sekä opetuksen sisällöissä että käytännön järjestelyissä. Tämä perustuu kristilliseen ihmiskuvaan ja kirkkokäsitykseen, että Jumalan silmissä jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja kaunis.

Erityisrippikoulu 2018

Erityisrippikoulu järjestetään Väärnin leirikeskuksessa vuonna 2018. Starttijakso on 18-19.5 ja varsinainen leirijakso 23.-27.7. Konfirmaatio Lapinlahden kirkossa 29.7.2018 klo 10.00. Leiriläisten joukko on jo koossa ja nyt etsitään isosia leirille. Isosen tehtävä leirillä on toimia isosiskona tai veljenä nuorelle.

Isoshaku erityisrippikouluun ajalla 12.-31.3.2018