Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lapinlahden seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille! Erilaisia kerhoja, ryhmiä, piirejä ym. kokoontuu joka viikko. Toivomme, että löydät täältä sinulle sopivan tavan tulla mukaan seurakunnan toimintaan.

Tervetuloa, sinut on kutsuttu!

Seurakunnan tilojen vuokraus

Seurakunnallinen toiminta edellyttää, että seurakunnalla on kirkko ja muita kokoontumis- ja toimitiloja. Näiden kunnossapidosta vastaavat seurakuntamestari ja siivoja. Lisäksi seurakunnalla on myös oma emäntä, joka huolehtii seurakunnan järjestämään toimintaan liittyvästä tarjoilusta, kuten kahvitukset ja leirien ruokailut, yms.

Kirkko on veloituksetta seurakuntalaisten käytettävissä kirkollisiin toimituksiin. Muut kokoontumistilat, lähinnä seurakuntasali, joka on käytettävissä vain ulkopuolisen pitopalvelun kautta. Pitopalvelut tarjoaa asiakkaan valitsema ulkopuolinen yrittäjä.

Leirikeskus ja Alapitkän kirkko, ovat myös käytettävissä muihin kokoontumisiin, esim. perhejuhliin tai järjestöjen kokouksiin. Leirikeskus sopii myös majoittumiseen, jos vaatimustaso tilojen suhteen ei ole kovin korkea. Tilojen varauksesta voi kysellä: toimistopäällikkö Riitta Kaasiselta (ateria- ja leirikeskuspalvelut) p. 040-593 1611 tai Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä.

Tilojen palveluhinnaston voit katsoa täältä.