Uudenvuodenpäivä (Jeesuksen nimessä). Toimittaa Juha Heikkilä.

Tammikuun ensimmäinen päivä sai kirkollisen sisältönsä jo ennen kuin sitä vietettiin kalenterivuoden vaihtumisen päivänä. Päivä on ns. joulun oktaavi (kahdeksas päivä, viikon kuluttua vietettävä jälkijuhla). Kuvaus Jeesuksen lapsuudesta on ehtinyt ympärileikkaukseen ja nimenantoon asti, ja siihen liittyen tekstit puhuvat Jeesuksen nimen merkityksestä. Muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei meille ole annettu. Jeesus-nimi merkitsee ’Herra on apu, Herra pelastaa’. Siihen nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.

Iltamessu

Ehtoolliskirkko. Liturgina Lauri Jäntti, saarna Pekka Kyllönen, kanttori Sirpa Savolainen. Rauhanyhdistyksen syysseurat.

Sanajumalanpalvelus

Liturgina Lauri Jäntti, saarna Pekka Kyllönen, kanttorina Sirpa Savolainen. Rauhanyhdistyksen syysseurat.

Messu klo 10

Liturgi Lauri Jäntti, saarna Juha Heikkilä. Messun jälkeen yhteinen syntymäpäiväjuhla 70, 80, 85 ja 90 vuotta tänä vuonna täyttäville srk-talolla.