2. sunnuntai joulusta (Herran huoneessa). Toimittaa Juha Heikkilä.

Tämän pyhäpäivän perinteisen evankeliumin aihe on Jeesus kaksitoistavuotiaana temppelissä. Varttuessaan joulun lapsi etsii oman kutsumuksensa salaisuutta. Kristillinen seurakunta kohtaa Jeesuksen kokoontuessaan jumalanpalvelukseen kirkkoon, Jumalan huoneeseen. Siellä se yhdessä taivaan enkelien ja pyhien kanssa kiittää ja ylistää Jumalan suuria tekoja. Sieltä se myös löytää oman kutsumuksensa ja tehtävänsä. Yhteinen jumalanpalvelus ja toistemme palveleminen kuuluvat yhteen.

su 30.4. 10.00 -11.15

Messu

Herättäjän päivä. Liturgina Lauri Jäntti, saarnaa rov. Osmo Korkalailainen Nilsiästä, kanttorina Anssi Pyykkönen.
su 7.5. 10.00 -11.15

Messu

Uusheräyksen kirkkopyhä. Liturgina Lauri Jäntti, saarnaa rehtori Niko Rantanen Kalajoelta, kanttorina Anssi Pyykkönen.
su 21.5. 10.00 -11.15

Messu klo 10

Toimittaa past. Markku Suokonautio. Messun jälkeen seppeleenlasku sankarihaudoille.