Loppiainen (Jeesus, maailman valo). Liturgina Juha Heikkilä, saarnaa David Nbililyi Tansaniasta, tulkkina Ulla Rissanen.

Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille. Loppiainen muistuttaa kirkon lähetystehtävästä. Joulun sanoma kuuluu kaikille.

Messun jälkeen on kirkkokahvit ja lähetystilaisuus srk-talossa.

Messu klo 10 sekä Toivon puun istutus kirkonmäellä

Helatorstain messu, jonka jälkeen kirkkokahvit ja Toivon Puun istutus ja kevätlauluhetki kirkonmäellä Reformaatio 500 v. ja Suomi 100 v. -juhlien kunniaksi. Messun toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anssi Pyykkönen.

Alapitkän kirkko

Messu klo 13

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anssi Pyykkönen. Mukana musisoimassa nuoret Alisa Vihtala ja Linnea Tiihonen.