1. loppiaisesta (Kasteen lahja). Toimittaa Lauri Jäntti, joka myös siunaa tehtäviinsä kaksi uutta työntekijää.

Sunnuntain aiheena on Jeesuksen kaste, loppiaisen vanhakirkollinen aihe. Jeesuksen kasteesta näkökulma laajenee kristilliseen kasteeseen yleensä. Kaikki Uuden testamentin tekstit keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä. Jeesuksen kaste hänen kärsimystiensä alkuna on meidän kasteemme perusta. Kasteessa meidät on liitetty Kristukseen ja hänen kirkkoonsa.

Messun yhteydessä siunataan tehtäviinsä kaksi uutta työntekijää. Nina Heide tulee nuorisotyöhön ja Heli Hämäläinen diakoniatyöhön vuoden 2016 ajaksi.

Messun jälkeen Marttojen tarjoamat kirkkokahvit ja ”kuusenkarsijaiset” –musiikkitilaisuus pelimannien sävelin yhteisvastuun hyväksi srk-talossa.

Alapitkän kirkko

Messu klo 13

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anssi Pyykkönen. Mukana musisoimassa nuoret Alisa Vihtala ja Linnea Tiihonen.