Messu

1. loppiaisesta (Kasteen lahja). Toimittaa Lauri Jäntti, joka myös siunaa tehtäviinsä kaksi uutta työntekijää.

Sunnuntain aiheena on Jeesuksen kaste, loppiaisen vanhakirkollinen aihe. Jeesuksen kasteesta näkökulma laajenee kristilliseen kasteeseen yleensä. Kaikki Uuden testamentin tekstit keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä. Jeesuksen kaste hänen kärsimystiensä alkuna on meidän kasteemme perusta. Kasteessa meidät on liitetty Kristukseen ja hänen kirkkoonsa.

Messun yhteydessä siunataan tehtäviinsä kaksi uutta työntekijää. Nina Heide tulee nuorisotyöhön ja Heli Hämäläinen diakoniatyöhön vuoden 2016 ajaksi.

Messun jälkeen Marttojen tarjoamat kirkkokahvit ja ”kuusenkarsijaiset” –musiikkitilaisuus pelimannien sävelin yhteisvastuun hyväksi srk-talossa.

su 30.4. 10.00 -11.15

Messu

Herättäjän päivä. Liturgina Lauri Jäntti, saarnaa rov. Osmo Korkalailainen Nilsiästä, kanttorina Anssi Pyykkönen.
su 7.5. 10.00 -11.15

Messu

Uusheräyksen kirkkopyhä. Liturgina Lauri Jäntti, saarnaa rehtori Niko Rantanen Kalajoelta, kanttorina Anssi Pyykkönen.
su 21.5. 10.00 -11.15

Messu klo 10

Toimittaa past. Markku Suokonautio. Messun jälkeen seppeleenlasku sankarihaudoille.