Perhejumalanpalvelus

Kynttilänpäivän sanajumalanpalvelus (Kristus, Jumalan kirkkauden säteily). Toimittaa Juha Heikkilä. Huomaa aika: klo 11. Klo 10 on seurakuntatalossa tarjolla aamiainen.

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Asutusmuseo, Alapitkä

Toukosiunaus klo 10

Perinteinen kevätkylvöjen ekumeeninen siunaustilaisuus. Ilmainen kyyti srk-talolta klo 9.20.

Lapsiparkki

Lapsiparkki 2v-5v lapsille

Messu klo 10 sekä Toivon puun istutus kirkonmäellä

Helatorstain messu, jonka jälkeen kirkkokahvit ja Toivon Puun istutus ja kevätlauluhetki kirkonmäellä Reformaatio 500 v. ja Suomi 100 v. -juhlien kunniaksi. Messun toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anssi Pyykkönen.