Perhejumalanpalvelus

Kynttilänpäivän sanajumalanpalvelus (Kristus, Jumalan kirkkauden säteily). Toimittaa Juha Heikkilä. Huomaa aika: klo 11. Klo 10 on seurakuntatalossa tarjolla aamiainen.

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Sanajumalanpalvelus

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anni Rissanen. Jumalanpalveluksen yhteydessä Ulla Rissasen matkaansiunaaminen. Jumalanpalv. jälkeen kirkkokahvit ja Ullan lähtöjuhla kirkossa.

Alapitkän kirkko

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anni Rissanen.

Toimittaa Lauri Jäntti.