Kansanlaulukirkko klo 10 (kuuluu myös radio Sandelsissa)

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Valentina Pirinen. Soittamassa kansanmusiikkiyhtye Mahottomat. Lauletaan tuttujen kansanlaulujen sävelmiin tehtyjä hengellisiä lauluja, jotka on sanoittanut Anna-Mari Kaskinen

Huom! Kuultavissa myös Radio Sandelsissa:

Iisalmi 106,3 MHz

Kuopio 104,6 MHz

2. sunnuntai pääsiäisestä (Misericordia Domini)
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Hyvä paimen

Tätä pyhäpäivää sanotaan Hyvän paimenen sunnuntaiksi. Päivän latinalainen nimi misericordia Domini (= Herran laupeus, uskollisuus) tulee päivän antifonin alusta (Ps. 33: 5).

Jeesus on hyvä paimen, joka pitää huolen lampaistaan. Ylimpänä paimenena hän lähettää opetuslapsensa huolehtimaan Jumalan laumasta.

Alapitkän kirkko

Messu klo 13

Toimittaa Juha Heikkilä, kanttorina Sirpa Savolainen.

Iltamessu

Ehtoolliskirkko. Liturgina Lauri Jäntti, saarna Pekka Kyllönen, kanttori Sirpa Savolainen. Rauhanyhdistyksen syysseurat.

Sanajumalanpalvelus

Liturgina Lauri Jäntti, saarna Pekka Kyllönen, kanttorina Sirpa Savolainen. Rauhanyhdistyksen syysseurat.