Rovastikunnallinen salibandykerhojen päätösturnaus

Rovastikunnallinen salibandykerhojen päätösturnaus

Lapinlahden monitoimitalo, Monarintie 8, Lapinlahti

Tule katsomaan ja kannustamaan salibandyjoukkueita!

Lauantaina 16.4. pelataan ensimmäistä kertaa Iisalmen rovastikunnan seurakuntien 1-6 -luokkalaisten tyttöjen ja poikien salibandykerhojen päätösturnaus. Turnaukseen osallistuu yhdeksän joukkuetta viidestä eri seurakunnasta.

Joukkueet kohtaavat toisensa Lapinlahden monitoimitalolla (Monarintie 8, Lapinlahti). Turnaus alkaa kello 12 joukkueiden ilmoittautumisella. Alkusanojen jälkeen pelit alkavat kello 12.30 ja tapahtuma päättyy klo 15.45 alkavaan palkintojenjakoon. Turnauksessa pelaa yksi joukkue Iisalmesta sekä kaksi joukkuetta Kiuruvedeltä, Lapinlahdelta, Pielavedeltä ja Sonkajärveltä.

Lisätietoja, Lapinlahden seurakunta, nuorisotyönohjaaja Hanna Leppänen 044 505 8471, hanna.leppanen@evl.fi