Messu Lapinlahden kirkko

Liturgina Lauri Jäntti, Saarnaa pastori Niko Seppä Rovaniemeltä (kuva).

Valvomisen sunnuntai

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Lauri Jäntti
Faksi: 017 731 396

su 30.4. 10.00 -11.15

Messu

Herättäjän päivä. Liturgina Lauri Jäntti, saarnaa rov. Osmo Korkalailainen Nilsiästä, kanttorina Anssi Pyykkönen.
su 7.5. 10.00 -11.15

Messu

Uusheräyksen kirkkopyhä. Liturgina Lauri Jäntti, saarnaa rehtori Niko Rantanen Kalajoelta, kanttorina Anssi Pyykkönen.
su 14.5. 10.00 -11.15

Messu klo10

Äitienpäivän messussa saarnaa evankelista Eliina Heinonen (kuva). Liturgina on Lauri Jäntti ja kanttorina Anssi Pyykkönen.