Messu Lapinlahden kirkko

Liturgina Lauri Jäntti, Saarnaa pastori Niko Seppä Rovaniemeltä (kuva).

Valvomisen sunnuntai

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Lauri Jäntti
Faksi: 017 731 396

Perhekirkko ja kouluunlähtevien siunaus klo 11

Päiväkerhojen kevätkirkko ja esikoululaisten koulutielle siunaaminen. Toimittajana Lauri Jäntti, kanttorina Anssi Pyykkönen. Klo 10 aamukahvi seurakuntatalolla (vapaaeht. maksu).

Alapitkän kirkko

Messu klo 13

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anssi Pyykkönen. Mukana musisoimassa nuoret Alisa Vihtala ja Linnea Tiihonen.

Helluntain messu klo 10

Helluntapäivän messun toimittaa Lauri Jäntti.