Jeesus Kristus Supertähti Rockooppera esitys

Jeesus Kristus Supertähti Rockooppera esitys Lapinlahden kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Rockooppera Jeesus Kristus Supertähti. Kansainvälinen menestysteos kaikessa komeudessaan suomenkielellä Lapinlahden kirkossa maalis-huhtikuussa 2017.

"Jeesus Kristus Supertähti tulee olemaan ainutlaatuinen kokemus meille kaikille tekijöille kuin myös yleisölle, koska tätä kansainvälisesti kuuluisaa teosta on esitetty Suomessa ja suomeksi niin vähän. Uudistettu suomennos ja nykyaikaistettu näyttämöversio säilyttää alkuperäisen tarinan voiman, joka toistuu omalla laillaan peilinä nykypäivälle."

-ohjaaja Anu Sorjonen

Tule katsomaan suurproduktio rockooppera Jeesus Kristus Supertähti keväällä 2017 Lapinlahden kirkossa. Osta liput osoitteesta jkslapinlahti.fi

Ohjaaja: Anu Sorjonen
Pääosissa: Toni Pentikäinen - Juudas, Janne Lohilahti - Jeesus,
Pirkko Olanterä - Maria Magdaleena sekä JKS-kuoro ja bändi.

Esityksen kesto (sis. väliajan) noin 2,5 tuntia.

Ikäsuositus 12. Esitys sisältää voimakkaita kohtauksia.

Maksulliset väliaikakahvit tilattavissa ennakkoon 5€/hlö. Ryhmäliput min. 10 henkeä: 18€/hlö (norm. 20/25€).

Lisätietoja seurakuntapastori Pirkko Olanterä 040 508 9950, pirkko.olantera(at)evl.fi

Lisää tietoa verkossa:

Kiitos Elämästä - Minna 50 v konsertti

Mukana esiintyjiä elämän eri vaiheista, mm. Satu Kettunen, Minna Forsberg, Leena Toivanen, Mikko Löytty, Seppo Rauteva, Jarkka Rissanen, sukukuoro, Säyneisen nuorisokuoro 1970-luvulta, Jaetun maan lasten kuoro sekä yllätysbändi.

Aarioita ja urkumusiikkia

Tunnelmallinen ilta kauniin musiikin äärellä!

" Valoa pimeyteen " Mika Lappalaisen Konsetti pe . 23.11.2018 Kirkossa

Mika Lappalaisen Konsertti Lapinlahden Kirkossa pe 23.11.2018