Sanajumalanpalvelus Teknologiatalon rannassa (Tietokatu)

Toimittaa Juha Heikkilä, kanttorina Anni Rissanen.

Apostolien päivä

Herran palveluksessa

Jo varhain keskiajalla on vietetty apostolien Pietarin ja Paavalin päivää heidän marttyyrikuolemansa muistoksi (29.6.). Heidät surmattiin perimätiedon mukaan Roomassa keisari Neron toimeenpanemissa vainoissa vuonna 67. Kun apostolien päivät Ruotsi-Suomessa poistettiin vuonna 1772, myös Pietarin ja Paavalin päivä erillisenä pyhänä lakkasi. Sittemmin sen tekstit on sijoitettu tähän sunnuntaihin.

Nykyisin tänä sunnuntaina (6. sunnuntai helluntaista) muistellaan kaikkia apostoleja. Sunnuntain tekstit puhuvat apostolien kutsumisesta ja opetuslapsen tehtävästä laajemminkin. Kristus on katsonut myös meidät arvollisiksi osallistumaan työhönsä. Kuuliaisina Jumalan sanalle olemme osallisia uudesta elämästä Kristuksessa.

Juha Heikkilä (osa-aikaeläkkeellä)

Helluntaisurakunnan tilat, Kumminkuja 3.

Yhteyspäivät

Raamattuluento ja seurat, nuorille omaa ohjelmaa.

Yhteyspäivät

Tapahtumia koko päivän ajan, hiljentymistä, opetusta, musiikkia.

Suomalaisen messun juhlaversio 2017

Tule kokemaan Suomalaisen messun näyttävä juhlaversio!