Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anni Rissanen. Jumalanpalveluksen yhteydessä Ulla Rissasen matkaansiunaaminen. Jumalanpalv. jälkeen kirkkokahvit ja Ullan lähtöjuhla kirkossa.

Kirkastussunnuntai (Kristuksen kirkastumisen päivä)

Kirkastettu Kristus

Kirkastussunnuntaita on vietetty Ruotsissa ja Suomessa jo 1500-luvulta lähtien 7. kolminaisuudenpäivän jälkeisenä sunnuntaina (nykyisin 8. sunnuntai helluntaista). Kristuksen kirkastuminen oli hänen elämänsä taitekohta. Apostolit saivat omin silmin nähdä hänen jumalallisen suuruutensa ja kuulla Jumalan äänen: ”Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä.” Jumalan kirkkaus tulee ilmi kaikkensa uhraavassa rakkaudessa.

Vuorella apostoleille ilmestyivät kirkastetun Kristuksen lisäksi Mooses ja Elia, Vanhan testamentin lain ja profeettojen edustajat. Kristillinen kirkko näki alusta lähtien Kristuksen elämänvaiheet, kuoleman ja ylösnousemuksen Vanhan testamentin lupausten täyttymisenä.

Toimittaa Lauri Jäntti.

Kaijansaaren kappeli, Kaijansaarentie 170

Kesähartaus

Kesäinen hartaushetki kaikenikäisille. Tervetuloa hiljentymään ja laulamaan yhdessä!

Konfirmaatiomessu

Erityisrippikoulun konfirmaatiomessun toimittaa kehitysvammaisten pappi Matti Pehkonen. Kanttorina on Kari Haikarainen.