Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anni Rissanen. Jumalanpalveluksen yhteydessä Ulla Rissasen matkaansiunaaminen. Jumalanpalv. jälkeen kirkkokahvit ja Ullan lähtöjuhla kirkossa.

Kirkastussunnuntai (Kristuksen kirkastumisen päivä)

Kirkastettu Kristus

Kirkastussunnuntaita on vietetty Ruotsissa ja Suomessa jo 1500-luvulta lähtien 7. kolminaisuudenpäivän jälkeisenä sunnuntaina (nykyisin 8. sunnuntai helluntaista). Kristuksen kirkastuminen oli hänen elämänsä taitekohta. Apostolit saivat omin silmin nähdä hänen jumalallisen suuruutensa ja kuulla Jumalan äänen: ”Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä.” Jumalan kirkkaus tulee ilmi kaikkensa uhraavassa rakkaudessa.

Vuorella apostoleille ilmestyivät kirkastetun Kristuksen lisäksi Mooses ja Elia, Vanhan testamentin lain ja profeettojen edustajat. Kristillinen kirkko näki alusta lähtien Kristuksen elämänvaiheet, kuoleman ja ylösnousemuksen Vanhan testamentin lupausten täyttymisenä.

Lauri Jäntti
Faksi: 017 731 396

Jerusalemin Raamattukoti -tilaisuus

Kaija Turunen Helsingin Raamatunkäännösintituutista puhuu aiheesta "Elävää vettä". Mukana myös Raamattukodin koordinaattori Maarit Kattilakoski, Anu Oikarinen sekä lauluryhmä.

Lähetysmessu srk-talolla klo 10

Liturgina Ville Hassinen, saarna Juha Heikkilä. Vieraana nimikkolähetit Jyrki ja Anja Markkanen. Kirkkokahvit ja lähetystilaisuus messun jälkeen.

Siioninvirsiseurat

Herättäjän seuroissa vuorottelevat lyhyet puheet ja Siionin VIrret. Sana ja virsi on vapaa!