Messu klo 13

Alapitkän kirkko

Toimittaa Juha Heikkilä, kanttorina Sirpa Savolainen.

Kuva: Anniina Mikama / Kirkon kuvapankki

Etsikkoaikoja

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15).

Juha Heikkilä (osa-aikaeläkkeellä)

Vanhustenviikon jumalanpalvelus klo 9.30

Valtakunnallisen vanhusten viikon arkipäivän ehtoollisjumalanpalvelus. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Sirpa Savolainen. Mukana diakonissat Vuokko Väätäinen ja Heli Hämäläinen.

Kansanlaulukirkko klo 10 ja kirkkokahvit

Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus, ehtoollinen. Toimittaa Lauri Jäntti. Musiikista vastaa kansanmusiikkiryhmä Mahottomat. 4H-yhdistys keittää kirkkokahvit.

Messu klo 10

Aholansaaripäivän messussa saarnaa Alpo Järvi Lapualta. Liturgina on Juha Heikkilä. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat srk-talolla.