Liturgina ja saarnaajana Pekka Kyllönen, kanttorina Sirpa Savolainen. Rauhanyhdistyksen syysseurat.

Jeesus, parantajamme

Ihminen on kutsuttu ylistämään Jumalan nimeä. Synti estää meitä tekemästä näin, mutta Jeesus voi antaa meille näkevät silmät, kuulevat korvat ja Jumalan tekoja ylistävän kielen. Jeesuksen teot todistavat hänen rakkaudestaan ja voimastaan auttaa hädässä olevia ihmisiä.

Lauri Jäntti
Faksi: 017 731 396

Vanhustenviikon jumalanpalvelus klo 9.30

Valtakunnallisen vanhusten viikon arkipäivän ehtoollisjumalanpalvelus. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Sirpa Savolainen. Mukana diakonissat Vuokko Väätäinen ja Heli Hämäläinen.

Kansanlaulukirkko klo 10 ja kirkkokahvit

Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus, ehtoollinen. Toimittaa Lauri Jäntti. Musiikista vastaa kansanmusiikkiryhmä Mahottomat. 4H-yhdistys keittää kirkkokahvit.

Messu klo 10

Aholansaaripäivän messussa saarnaa Alpo Järvi Lapualta. Liturgina on Juha Heikkilä. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat srk-talolla.