Liturgina ja saarnaajana Pekka Kyllönen, kanttorina Sirpa Savolainen. Rauhanyhdistyksen syysseurat.

Jeesus, parantajamme

Ihminen on kutsuttu ylistämään Jumalan nimeä. Synti estää meitä tekemästä näin, mutta Jeesus voi antaa meille näkevät silmät, kuulevat korvat ja Jumalan tekoja ylistävän kielen. Jeesuksen teot todistavat hänen rakkaudestaan ja voimastaan auttaa hädässä olevia ihmisiä.

Messu, Uusheräyksen kirkkopyhä

Saarnaa pastori Markku Järvelä. Liturgina Lauri Jäntti. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Matkalauluseurat srk-talolla.

Partiomessu seurakuntatalolla

Partiolaisten kanssa toteutettu partiohenkinen jumalanpalvelus. Musiikkivastaavana Anni Rissanen. Saarnaa Juha Heikkilä, liturgina Ville Hassinen. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Iltamessu (Rauhanyhd. kirkkopyhä)

Ehtoollisenvietto liittyen Rauhanyhdistyksen kirkkopyhään. Saarnaa Juhani Pitkälä. Liturgina Lauri Jäntti. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.