Messu klo 10

Toimittaa Juha Heikkilä, kanttorina Sirpa Savolainen.

Kuva: Anniina Mikama / Kirkon kuvapankki

Kiitollisuus

Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille.

Juha Heikkilä (osa-aikaeläkkeellä)

Vanhustenviikon jumalanpalvelus klo 9.30

Valtakunnallisen vanhusten viikon arkipäivän ehtoollisjumalanpalvelus. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Sirpa Savolainen. Mukana diakonissat Vuokko Väätäinen ja Heli Hämäläinen.

Kansanlaulukirkko klo 10 ja kirkkokahvit

Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus, ehtoollinen. Toimittaa Lauri Jäntti. Musiikista vastaa kansanmusiikkiryhmä Mahottomat. 4H-yhdistys keittää kirkkokahvit.

Messu klo 10

Aholansaaripäivän messussa saarnaa Alpo Järvi Lapualta. Liturgina on Juha Heikkilä. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat srk-talolla.