Suomalaisen messun juhlaversio 2017

Suomalaisen messun juhlaversio 2017 Lapinlahden kirkko

Tule kokemaan Suomalaisen messun näyttävä juhlaversio!

Lasse Heikkilän Suomalainen messu on messun muotoon rakennettu sävelteos. Juhlavuoden toteutukseen on rakennettu teoksesta juhlavampi ja näyttävämpi versio. Juhlaversio tuo esiintyjien taakse heijastettavan kuvamateriaalin. Korkealaatuinen videomateriaali vie esiintyjät luontomaisemiin vaihtuvien vuodenaikojen keskelle. Arkistomateriaalin avulla siirrytään välillä sota-aikaan ja muihin kansakuntamme historian vaiheisiin. Laulajat ja tanssijat maalaavat elävän taustan eteen musiikin ja liikkeen ilotulituksen, jota pelimanniryhmä säestää.

Lapinlahden kirkossa kuullaan myös kansanedustaja Sari Essayhin ”Suomi 100 vuotta” -puhe. Lapinlahden kunnan tervehdyksen tuo kunnanjohtaja Janne Airaksinen.

Suomalaiseen messuun on vapaa pääsy, ohjelma 10€. Väliajalla on tarjoilua.

Tutustu Suomalaisen messuun täältä.

Katso yhteyspäivien koko ohjelma täältä.

Lauri Jäntti
Faksi: 017 731 396