Yhteiskristillinen perhekirkko klo 11

Yhteyspäivien perhekirkossa saarnaa past. Pekka Tikkanen Iisalmen vapaaseurakunnasta. Liturgina on Juha Heikkilä ev.lut. seurakunnasta. Kanttorina on Sirpa Savolainen. Mukana ovat ortodoksisen seurakunnan kuoro ja helluntaiseurakunnan lapsikuoro. Raamatuntekstejä havainnollistetaan nukketeatterin avulla.

Kuva: Anniina Mikama / Kirkon kuvapankki

Jumalan huolenpito

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat ”Autuaampi on antaa kuin ottaa”.

(osa-aikaeläkkeellä)

Mäntyrinne, Piispa Arsenin koti, Kotalahdentie 49, Pajujärvi.

Yhteyspäivien aloitusseurat

Alustus piispa Arseni (ort.kirkko). Seurat: Lauri Jäntti (ev.lut.srk) , Pekka Tikkanen (vapaasrk) ja Teuvo Tikkanen (helluntaisrk).

Helluntaiseuruakunnan rukoushuone

Yhteyspäivien raamattuopetus ja seurat

Raamattuopetus klo 18 pastori Klaus Korhonen. Kahvit klo 19. Seurat klo 19.20: Marja-Liisa Lappalainen, Osmo Korkalainen ja Maire Lyytinen.

Yhteyspäivien raamattuopetus

Pastori Klaus Korhonen helluntaikirkosta pitää raamattutunnit klo 10 ja 11 Yhteyspäivien teemasta "Kristuksesta riippuvainen. Musiikkiohjelmaa tarjoilee Samu Saarinen. Klo 9.30 kahvit ja klo 12 lounas (vapaaehtoinen maksu)