Yhteiskristillinen perhekirkko klo 11

Yhteyspäivien perhekirkossa saarnaa past. Pekka Tikkanen Iisalmen vapaaseurakunnasta. Liturgina on Juha Heikkilä ev.lut. seurakunnasta. Kanttorina on Sirpa Savolainen. Mukana ovat ortodoksisen seurakunnan kuoro ja helluntaiseurakunnan lapsikuoro. Raamatuntekstejä havainnollistetaan nukketeatterin avulla.

Kuva: Anniina Mikama / Kirkon kuvapankki

Jumalan huolenpito

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat ”Autuaampi on antaa kuin ottaa”.

(osa-aikaeläkkeellä)

Perhekirkko, kouluunlähtevien siunaus ja päiväkerhon 50-v. juhlat

Perhekirkossa liturgina Lauri Jäntti, saarna Ville Hassinen. Jumalanpalveluksen jälkeen päiväkerhotyön 50 v.-juhla ja lastenohjaaja Anita Rissasen läksiäiset kirkonmäellä.