Mikkelinpäivän kastejumalanpalvelus klo 10

Sanajumalanpalveluksen toimittaa Lauri Jäntti. Jumalanpalveluksen yhteydessä on kaste.

Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai)

Kuva: Anniina Mikama / Kirkon kuvapankki

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Lauri Jäntti
Faksi: 017 731 396

Adventin piparikirkko (sanajumalanpalvelus) ja rippikoulun aloitus kirkossa klo 11

Tule laulamaan hoosiannaa! Kaikenikäisten adventtikirkko. Liturgi Lauri Jäntti. Saarna Hanna Leppänen ja Ville Hassinen sekä adventtileiriläiset. Kaikki uudet rippikoululaiset vanhempineen mukaan! Rippikouluinfo jumalanpalveluksen jälkeen.