Mikkelinpäivän kastejumalanpalvelus klo 10

Sanajumalanpalveluksen toimittaa Lauri Jäntti. Jumalanpalveluksen yhteydessä on kaste.

Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai)

Kuva: Anniina Mikama / Kirkon kuvapankki

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Väärnin leirikeskus

Kesäkirkko ja lettukahvit

Tervetuloa kesäkirkkoon ja lettukahville kauniiseen Väärninsaareen! Sanajumalanpalveluksen toimittaa Ville Hassinen ja kanttorina musisoi Anni Rissanen. Huom! Kirkossa ei ole tänään jumalanpalvelusta.

Toimittaa Juha Heikkilä