Vanhustenviikon jumalanpalvelus klo 9.30

Valtakunnallisen vanhusten viikon arkipäivän ehtoollisjumalanpalvelus. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Sirpa Savolainen. Mukana diakonissat Vuokko Väätäinen ja Heli Hämäläinen.

Jumalanpalvelusta vietetään

21. sunnuntai helluntaista teeman mukaan:

Jeesus antaa elämän

Tätä sunnuntaita on kutsuttu evankeliumitekstien vuoksi pikku pääsiäiseksi tai syksyn pääsiäiseksi. Jeesus on voittanut ihmistä ja koko luomakuntaa uhkaavan kuoleman vallan. Siksi häneen uskovilla on toivo, joka kantaa yli kuoleman rajan. Kerran luomakuntakin vapautetaan katoavaisuuden orjuudesta.

Lauri Jäntti
Faksi: 017 731 396

Kansanlaulukirkko klo 10 ja kirkkokahvit

Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus, ehtoollinen. Toimittaa Lauri Jäntti. Musiikista vastaa kansanmusiikkiryhmä Mahottomat. 4H-yhdistys keittää kirkkokahvit.

Messu klo 10

Aholansaaripäivän messussa saarnaa Alpo Järvi Lapualta. Liturgina on Juha Heikkilä. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat srk-talolla.