Vanhustenviikon jumalanpalvelus klo 9.30

Valtakunnallisen vanhusten viikon arkipäivän ehtoollisjumalanpalvelus. Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Sirpa Savolainen. Mukana diakonissat Vuokko Väätäinen ja Heli Hämäläinen.

Jumalanpalvelusta vietetään

21. sunnuntai helluntaista teeman mukaan:

Jeesus antaa elämän

Tätä sunnuntaita on kutsuttu evankeliumitekstien vuoksi pikku pääsiäiseksi tai syksyn pääsiäiseksi. Jeesus on voittanut ihmistä ja koko luomakuntaa uhkaavan kuoleman vallan. Siksi häneen uskovilla on toivo, joka kantaa yli kuoleman rajan. Kerran luomakuntakin vapautetaan katoavaisuuden orjuudesta.

Messu seurakuntatalolla, sadonkorjuun kiitospyhä

Saarnaa Ville Hassinen, Liturgina Juha Heikkiä. Kanttorina Heini Heide. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Messu, rovastikunnallinen lähetyspyhä

Liturgina Lauri Jäntti, Saarna Juha Heikkilä. Lähetysjuhla messun jälkeen seurakuntatalolla.

Seurakuntatalo, Lapinlahden kirkko

Vanhusten viikon jumalanpalvelus klo 10, jonka jälkeen juhla seurakuntatalolla