Kansanlaulukirkko klo 10 ja kirkkokahvit

Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus, ehtoollinen. Toimittaa Lauri Jäntti. Musiikista vastaa kansanmusiikkiryhmä Mahottomat. 4H-yhdistys keittää kirkkokahvit.

Kristityn vapaus

Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille.

Toimittaa Lauri Jäntti.

Konfirmaatiomessu

Erityisrippikoulun konfirmaatiomessun toimittaa kehitysvammaisten pappi Matti Pehkonen. Kanttorina on Kari Haikarainen.

Alapitkän kirkko

Messu klo 13

Toimittaa Juha Heikkilä, kanttorina Heini Heide. Poikkeuksellisesti tänään ei ole kirkkokahveja.