Rovastikunnallinen lähetysjuhla

Iisalmi

Iisalmen rovastikunnan lähetystyöryhmä järjestää lähetysjuhlan Iisalmessa. Aiheen on uskontodialogi.

Ohjelma:

Aamukahvi klo 9 alkaen seurakuntatalolla (Ilvolankatu 14b, Iisalmi), klo 10 messu Pyhän Ristin kirkossa.
Ruokailu seurakuntatalolla messun jälkeen.

Juhla klo 13 Kulttuurikeskuksella.

Ohjelmassa Sum svaa kum –esitys ja klo 14 luento Uskontodialogista, Reijo E. Heinonen.

Mukana juhlassa Viron lähetti Titta Hämäläinen, Ramallah’n pastori Imad Haddad ja Kuopion hiippakunnan kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Jukka Helle.

**********

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ilmoittaudu ruokailun vuoksi pe 29.9. klo 12 mennessä Iisalmen seurakunnan lähetyssihteerille: Menni Nousiainen p. 044-7335226, menni.nousiainen@evl.fi

Iisalmen rovastikunta

Juha Heikkilä (osa-aikaeläkkeellä)

Jerusalemin Raamattukoti -tilaisuus

Puhujana kielenkääntäjä Kaija Turunen Helsingin Raamatunkäännösintituutista. Raamattukodin työstä kertoo Maarit Kattilakoski. Juontajana Kati Kaatrasalo.