Rovastikunnallinen lähetysjuhla

Iisalmi

Iisalmen rovastikunnan lähetystyöryhmä järjestää lähetysjuhlan Iisalmessa. Aiheen on uskontodialogi.

Ohjelma:

Aamukahvi klo 9 alkaen seurakuntatalolla (Ilvolankatu 14b, Iisalmi), klo 10 messu Pyhän Ristin kirkossa.
Ruokailu seurakuntatalolla messun jälkeen.

Juhla klo 13 Kulttuurikeskuksella.

Ohjelmassa Sum svaa kum –esitys ja klo 14 luento Uskontodialogista, Reijo E. Heinonen.

Mukana juhlassa Viron lähetti Titta Hämäläinen, Ramallah’n pastori Imad Haddad ja Kuopion hiippakunnan kansainvälisen työn hiippakuntasihteeri Jukka Helle.

**********

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ilmoittaudu ruokailun vuoksi pe 29.9. klo 12 mennessä Iisalmen seurakunnan lähetyssihteerille: Menni Nousiainen p. 044-7335226, menni.nousiainen@evl.fi

Iisalmen rovastikunta

Juha Heikkilä

Yhteisvastuulounas

Jumalanpalveluksen jälkeen Yhteisvastuukeräyksen avajaisten merkeissä lounas YV-keräyksen hyväksi. Myös keräyslistojen jako samassa yhteydessä.

Sonkajärven seurakuntatalo (Rutakontie 20)

Rovastikunnan lähetyspäivä

Iisalmen rovastikunnan lähetyspäivä Sonkajärvellä. Toivon ja ilon ääniä: Aasian ja Afrikan lähetystyössä.