Messu klo 10

Aholansaaripäivän messussa saarnaa Alpo Järvi Lapualta. Liturgina on Juha Heikkilä. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat srk-talolla.

Rakkauden kaksoiskäsky

Rakkauden kaksoiskäsky kiteyttää lain sisällön. Se, joka rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseään, täyttää lain vaatimuksen. Jumalan rakkaus synnyttää meissä rakkautta. Rakkaus toteuttaa Jumalan koko lain.

Messu, Uusheräyksen kirkkopyhä

Saarnaa pastori Markku Järvelä. Liturgina Lauri Jäntti. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Matkalauluseurat srk-talolla.

Partiomessu seurakuntatalolla

Partiolaisten kanssa toteutettu partiohenkinen jumalanpalvelus. Musiikkivastaavana Anni Rissanen. Saarnaa Juha Heikkilä, liturgina Ville Hassinen. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Iltamessu (Rauhanyhd. kirkkopyhä)

Ehtoollisenvietto liittyen Rauhanyhdistyksen kirkkopyhään. Saarnaa Juhani Pitkälä. Liturgina Lauri Jäntti. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.