Messu klo 10

Messun toimittaa Juha Heikkilä.

Usko ja epäusko

Usko näkee Jeesuksessa Jumalan Pojan, jolla on valta tehdä Jumalan tekoja. Jeesuksen eläessä monet epäilivät häntä tai loukkaantuivat häneen, torjuivat hänen jumaluutensa ja pitivät häntä kansanvillitsijänä. Usko ja epäusko taistelevat myös jokaisen kristityn sydämessä. Siksi Jeesuksen seuraaja joutuu arvioimaan oman uskonsa perusteita.

Juha Heikkilä (osa-aikaeläkkeellä)

Jerusalemin Raamattukoti -tilaisuus

Kaija Turunen Helsingin Raamatunkäännösintituutista puhuu aiheesta "Elävää vettä". Mukana myös Raamattukodin koordinaattori Maarit Kattilakoski, Anu Oikarinen sekä lauluryhmä.

Lähetysmessu srk-talolla klo 10

Liturgina Ville Hassinen, saarna Juha Heikkilä. Vieraana nimikkolähetit Jyrki ja Anja Markkanen. Kirkkokahvit ja lähetystilaisuus messun jälkeen.

Siioninvirsiseurat

Herättäjän seuroissa vuorottelevat lyhyet puheet ja Siionin VIrret. Sana ja virsi on vapaa!