Messu klo 10 srk-talolla

Messun toimittaa Lauri Jäntti. Kanttori Lala Maukonen.

Jeesuksen lähettiläät

Jeesus julisti, että Jumalan valtakunta on lahja. Hän lupasi syntien anteeksiantamuksen kaikkein syntisimmillekin. Jeesus lähettää omansa maailmaan todistamaan tästä armosta ja palvelemaan ihmisiä hänen nimessään. Kristitty on Vapahtajan lähettiläs, ”Kristus lähimmäiselleen”.

Messu, Uusheräyksen kirkkopyhä

Saarnaa pastori Markku Järvelä. Liturgina Lauri Jäntti. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Matkalauluseurat srk-talolla.

Partiomessu seurakuntatalolla

Partiolaisten kanssa toteutettu partiohenkinen jumalanpalvelus. Musiikkivastaavana Anni Rissanen. Saarnaa Juha Heikkilä, liturgina Ville Hassinen. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Iltamessu (Rauhanyhd. kirkkopyhä)

Ehtoollisenvietto liittyen Rauhanyhdistyksen kirkkopyhään. Saarnaa Juhani Pitkälä. Liturgina Lauri Jäntti. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.