Jerusalemin Raamattukoti -tilaisuus

Jerusalemin Raamattukoti -tilaisuus Seurakuntatalo

Kaija Turunen Helsingin Raamatunkäännösintituutista puhuu aiheesta "Elävää vettä". Mukana myös Raamattukodin koordinaattori Maarit Kattilakoski, Anu Oikarinen sekä lauluryhmä.

Kaija Turunen on koulutukseltaan kielenkääntäjä ja on opiskellut Israelissa hepreaa ja Raamatunkääntämistä. Hän tuntee hyvin Israelin maata ja sen ominaisuuksia. Hän on erittäin syvällinen Raamatun opettaja ja hyödyntää opetuksessaan Raamatun alkutekstiä hepreaa. Kaija on palvellut eri seurakunnissa julistustyössä vapaaehtoispohjalla ja tällä hetkellä hän on työssä Raamatunkäännösinstituutissa Helsingissä. Kaija on palvellut Jerusalemin Raamattukodilla joitakin vuosia sitten.

Tilaisuudessa kerätään kolehti Jerusalemin Raamattukodin (kuvassa) työn hyväksi.

Tilaiauudessa on myynnissä "Jerusalemista maailman ääriin" ja "Profeetta Jesaja puhuu" -kirkoja (30€) sekä kannatustuotteita Raamattukodin hyväksi.

TIlaiauuden järjestää Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry. ja Lapinlahden seurakunta.