Lähetysmessu srk-talolla klo 10

Seurakuntatalo

Liturgina Ville Hassinen, saarna Juha Heikkilä. Vieraana nimikkolähetit Jyrki ja Anja Markkanen. Kirkkokahvit ja lähetystilaisuus messun jälkeen.

Valvomisen sunnuntai
Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

(osa-aikaeläkkeellä)

Seurakuntatalo

Messu seurakuntatalolla, sadonkorjuun kiitospyhä

Saarnaa Ville Hassinen, Liturgina Juha Heikkiä. Kanttorina Heini Heide. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Messu, rovastikunnallinen lähetyspyhä

Liturgina Lauri Jäntti, Saarna Juha Heikkilä. Lähetysjuhla messun jälkeen seurakuntatalolla.

Toimittaa Ville Hassinen.