Messu klo 10

Messun toimittaa Ville Hassinen, kanttorina Anni Rissanen.

1. sunnuntai joulusta
Joulujakso, jouluaika

Pyhä perhe

Tätä pyhäpäivää sanotaan sekä pyhän perheen että Simeonin ja Hannan sunnuntaiksi. He olivat temppelissä odottaneet Jumalan lupausten täyttymistä. Vaikka Jeesus-lapsi ei erottunut muista lapsista, he näkivät hänessä aikakauden käänteen.

Jeesus eli samojen elinehtojen alaisena kuin me lunastaakseen meidät ja antaakseen meille oikeuden elää Jumalan lapsina.

Faksi: 017 731 396

Messu, rovastikunnallinen lähetyspyhä

Liturgina Lauri Jäntti, saarna Juha Heikkilä, kanttori Heini Heide. Lähetysjuhla messun jälkeen seurakuntatalolla.

Toimittaa Ville Hassinen.

Messu, Juha Heikkilän lähtösaarna ja uusien työntekijöiden työhön siunaaminen.

Liturgina Lauri Jäntti ja Juha Heikkilä, saarnaajana Juha Heikkilä, kanttorina Heini Heide. Työhön siunataan vastaava lastenohjaaja Senja Stedt, ma. lastenohjaaja Asta-Leena Leppänen, ma. emäntä Marianna Sormunen sekä vs.kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit messun jälkeen kirkossa.