Uudenvuodenpäivän messu klo 13

Huom aika! Toimittaa Juha Heikkilä.

Uudenvuodenpäivä

Jeesuksen nimessä

Tammikuun ensimmäinen päivä sai kirkollisen sisältönsä jo ennen kuin sitä vietettiin kalenterivuoden vaihtumisen päivänä. Päivä on ns. joulun oktaavi (kahdeksas päivä, viikon kuluttua vietettävä jälkijuhla). Kuvaus Jeesuksen lapsuudesta on ehtinyt ympärileikkaukseen ja nimenantoon asti, ja siihen liittyen tekstit puhuvat Jeesuksen nimen merkityksestä. Muuta nimeä, joka meidät pelastaisi, ei meille ole annettu. Jeesus-nimi merkitsee ’Herra on apu, Herra pelastaa’. Siihen nimeen on turvallista luottaa alkavana vuotena.

Juha Heikkilä

Alapitkän kirkko

Messu klo 13

Toimittaa Juha Heikkilä, kanttorina Lala Maukonen

Messu.

Karjalan liiton ekumeeniset hengelliset päivät. Saarnaa Mikkelin piispa Seppo Häkkinen, liturgina Lauri Jäntti, musiikissa avustaa baritoni Hannu Musakka. Seppeltenlasku sankarivainajien ja talvisotaan lähteneitten muistomerkeille.

Alapitkän kirkko

Messu Alapitkän kirkossa