messu klo 10

Liturgi Juha Heikkilä, saarna Ville Hassinen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Siioninvirsiseurat Väärnin Pappilassa. (Seurat alkaa klo 12)

Loppiainen (Epifania)
Joulujakso, loppiaisaika

Jeesus, maailman valo

Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille. Loppiainen muistuttaa kirkon lähetystehtävästä. Joulun sanoma kuuluu kaikille.

Faksi: 017 731 396

Messu, rovastikunnallinen lähetyspyhä

Liturgina Lauri Jäntti, saarna Juha Heikkilä, kanttori Heini Heide. Lähetysjuhla messun jälkeen seurakuntatalolla.

Toimittaa Ville Hassinen.

Messu, Juha Heikkilän lähtösaarna ja uusien työntekijöiden työhön siunaaminen.

Liturgina Lauri Jäntti ja Juha Heikkilä, saarnaajana Juha Heikkilä, kanttorina Heini Heide. Työhön siunataan vastaava lastenohjaaja Senja Stedt, ma. lastenohjaaja Asta-Leena Leppänen, ma. emäntä Marianna Sormunen sekä vs.kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit messun jälkeen kirkossa.