Messu klo 10

Liturgi Ville Hassinen, Saarna Juha Heikkilä.

1. sunnuntai loppiaisesta
Joulujakso, loppiaisaika

Kasteen lahja

Sunnuntain aiheena on Jeesuksen kaste, loppiaisen vanhakirkollinen aihe. Jeesuksen kasteesta näkökulma laajenee kristilliseen kasteeseen yleensä. Kaikki Uuden testamentin tekstit keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä. Jeesuksen kaste hänen kärsimystiensä alkuna on meidän kasteemme perusta. Kasteessa meidät on liitetty Kristukseen ja hänen kirkkoonsa.

(osa-aikaeläkkeellä)

Messu, rovastikunnallinen lähetyspyhä

Liturgina Lauri Jäntti, saarna Juha Heikkilä, kanttori Heini Heide. Lähetysjuhla messun jälkeen seurakuntatalolla.

Toimittaa Ville Hassinen.

Messu, Juha Heikkilän lähtösaarna ja uusien työntekijöiden työhön siunaaminen.

Liturgina Lauri Jäntti ja Juha Heikkilä, saarnaajana Juha Heikkilä, kanttorina Heini Heide. Työhön siunataan vastaava lastenohjaaja Senja Stedt, ma. lastenohjaaja Asta-Leena Leppänen, ma. emäntä Marianna Sormunen sekä vs.kanttori Heini Heide. Kirkkokahvit messun jälkeen kirkossa.