Liturgia ja saarna Juha Heikkilä.

2. sunnuntai loppiaisesta

Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Kaanan häitä kuvaava teksti oli aikoinaan yksi loppiaisen aiheista. Kun kertomus tietäjistä liitettiin keskiajalla loppiaiseen, evankeliumiteksti Kaanan häistä sijoitettiin toiseen loppiaisen jälkeiseen sunnuntaihin. Näin kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja.

(osa-aikaeläkkeellä)

Messu seurakuntatalolla, sadonkorjuun kiitospyhä

Saarnaa Ville Hassinen, Liturgina Juha Heikkiä. Kanttorina Heini Heide. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Yhteiskristillinen perhekirkko

Yhteyspäivien yhteiskristillinen perhejumalanpalvelus. Saarnaa isä Otto Laukkarinen ort.seurakunnasta. Liturgina Ville Hassinen. Kanttorina Heini Heide. Helluntaiseurakunnan varkkabändi ja Samu Saarinen musisoivat.