Jumalanpalveluksen yhteydessä diakonissa Heli Hämäläisen virkaansiunaaminen. Yhteisvastuukeräyksen avaus. Liturgia ja saarna Ville Hassinen, Kanttorina Heini Heide. Jumalanpalveluksen jälkeen srk-talolla Yhteisvastuulounas (vapaaeht. maksu) ja keräyslistojen jako.

Kynttilänpäivä

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Mäntyrinne, Piispa Arsenin koti, Kotalahdentie 49, Pajujärvi.

Yhteyspäivien aloitusseurat

Alustus piispa Arseni (ort.kirkko). Seurat: Lauri Jäntti (ev.lut.srk) , Pekka Tikkanen (vapaasrk) ja Teuvo Tikkanen (helluntaisrk).

Helluntaiseuruakunnan rukoushuone

Yhteyspäivien raamattuopetus ja seurat

Raamattuopetus klo 18 pastori Klaus Korhonen. Kahvit klo 19. Seurat klo 19.20: Marja-Liisa Lappalainen, Osmo Korkalainen ja Maire Lyytinen.

Yhteyspäivien raamattuopetus

Pastori Klaus Korhonen helluntaikirkosta pitää raamattutunnit klo 10 ja 11 Yhteyspäivien teemasta "Kristuksesta riippuvainen. Musiikkiohjelmaa tarjoilee Samu Saarinen. Klo 9.30 kahvit ja klo 12 lounas (vapaaehtoinen maksu)