Jumalanpalveluksen yhteydessä diakonissa Heli Hämäläisen virkaansiunaaminen. Yhteisvastuukeräyksen avaus. Liturgia ja saarna Ville Hassinen, Kanttorina Heini Heide. Jumalanpalveluksen jälkeen srk-talolla Yhteisvastuulounas (vapaaeht. maksu) ja keräyslistojen jako.

Kynttilänpäivä

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Perhekirkko, kouluunlähtevien siunaus ja päiväkerhon 50-v. juhlat

Perhekirkossa liturgina Lauri Jäntti, saarna Ville Hassinen. Jumalanpalveluksen jälkeen päiväkerhotyön 50 v.-juhla ja lastenohjaaja Anita Rissasen läksiäiset kirkonmäellä.

Alapitkän kirkko

Kouluunlähtevien siunaus

Alapitkän esikoululaiset siunataan koulutielle.

Alapitkä, Asutusmuseo

Ekumeeninen toukosiunaus