Jumalanpalveluksen yhteydessä diakonissa Heli Hämäläisen virkaansiunaaminen. Yhteisvastuukeräyksen avaus. Liturgia Lauri Jäntti, saarna Ville Hassinen, Kanttorina Heini Heide. Jumalanpalveluksen jälkeen srk-talolla Yhteisvastuulounas (vapaaeht. maksu) ja keräyslistojen jako.

Kynttilänpäivä

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Lauri Jäntti
Faksi: 017 731 396

Kaikille avoin raamattupiiri

Tervetuloa lukemaan Raamattua ja keskustelemaan

Liturgia ja saarna Lauri Jäntti.

Kaikille avoin raamattupiiri

Tervetuloa lukemaan Raamattua ja keskustelemaan