Tuhkamessu

Tuhkakeskiviikon messussa aloitetaan paasto.

Tuhkakeskiviikko aloittaa paastonajan ja sen nimi kuvaa katumusta. Paasto on mahdollisuus uudenlaisten maisemien tarkkailuun ja se antaa ihmisille hyvän mahdollisuuden arvioida elämäntapojamme ja -toimintojamme. Paaston tarkoituksena on puhdistaa elimistöä ja vapauttaa aikaa ja energiaa hiljentymiselle ja rukoukselle. Se opettaa luopumaan totutusta ruokavaliosta eli laskemaan tietoisesti elintasoa. Tavoitteena on luopumisella vapautuvan tilan antamisesta jollekin muulle, elämässä oleellisemmalle asialle, jota mietiskelyllä ja rukouksella etsitään.

Tule aloittamaan paasto keskiviikko illan tuhkamessuun!

Toimittaa Lauri Jäntti.

Kaijansaaren kappeli, Kaijansaarentie 170

Kesähartaus

Kesäinen hartaushetki kaikenikäisille. Tervetuloa hiljentymään ja laulamaan yhdessä!

Konfirmaatiomessu

Erityisrippikoulun konfirmaatiomessun toimittaa kehitysvammaisten pappi Matti Pehkonen. Kanttorina on Kari Haikarainen.