Tuhkamessu

Tuhkakeskiviikon messussa aloitetaan paasto.

Tuhkakeskiviikko aloittaa paastonajan ja sen nimi kuvaa katumusta. Paasto on mahdollisuus uudenlaisten maisemien tarkkailuun ja se antaa ihmisille hyvän mahdollisuuden arvioida elämäntapojamme ja -toimintojamme. Paaston tarkoituksena on puhdistaa elimistöä ja vapauttaa aikaa ja energiaa hiljentymiselle ja rukoukselle. Se opettaa luopumaan totutusta ruokavaliosta eli laskemaan tietoisesti elintasoa. Tavoitteena on luopumisella vapautuvan tilan antamisesta jollekin muulle, elämässä oleellisemmalle asialle, jota mietiskelyllä ja rukouksella etsitään.

Tule aloittamaan paasto keskiviikko illan tuhkamessuun!

Messu seurakuntatalolla, sadonkorjuun kiitospyhä

Saarnaa Ville Hassinen, Liturgina Juha Heikkiä. Kanttorina Heini Heide. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Yhteiskristillinen perhekirkko

Yhteyspäivien yhteiskristillinen perhejumalanpalvelus. Saarnaa isä Otto Laukkarinen ort.seurakunnasta. Liturgina Ville Hassinen. Kanttorina Heini Heide. Helluntaiseurakunnan varkkabändi ja Samu Saarinen musisoivat.