Messu klo 13

Alapitkän kirkko

Toimittaa Juha Heikkilä, kanttorina Lala Maukonen

2. paastonajan sunnuntai (Reminiscere)
Pääsiäisjakso, paastonaika

Rukous ja usko

Nimitys reminiscere (= muista minua) tulee päivän antifonista (Ps. 25: 6). Jeesus taisteli pimeyden valtoja vastaan myös parantamalla sairaita ja antamalla synnit anteeksi. Tähän toimintaan liittyivät rukous ja usko.

(osa-aikaeläkkeellä)

Messu, Uusheräyksen kirkkopyhä

Saarnaa pastori Markku Järvelä. Liturgina Lauri Jäntti. Messun jälkeen kirkkokahvit ja Matkalauluseurat srk-talolla.

Partiomessu seurakuntatalolla

Partiolaisten kanssa toteutettu partiohenkinen jumalanpalvelus. Musiikkivastaavana Anni Rissanen. Saarnaa Juha Heikkilä, liturgina Ville Hassinen. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Iltamessu (Rauhanyhd. kirkkopyhä)

Ehtoollisenvietto liittyen Rauhanyhdistyksen kirkkopyhään. Saarnaa Juhani Pitkälä. Liturgina Lauri Jäntti. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.