Karjalan Liiton ekumeeniset hengelliset päivät

la 10.3. kello 11.00 - su 11.3. kello 15.00

Portaanpää, Taidemuseo, Ort.kirkko, Jussinpiha, Lukio

Kaikille avoin valtakunnallinen tapahtuma Lapinlahdella. Tervetuloa! Tulgua Terveh!

Lauantai 10.3.

klo 11-16.30 Avoimet ovet Taidemuseo Eemil. 8 €/museokortti.

klo 13-16.30 Seminaari "Karjalan kirkkoarkkitehtuuri" Portaanpäässä (vapaa pääsy). Väliaikakahvi 4 €, päivällinen klo 16.30 12 €.

klo 17.30 Virsilauluilta lut. kirkossa

klo 18 vigilia Kaikkien Pyhien kirkossa

klo 18.30-20 Avoimet ovet Taidemuseo Eemil. 8 €/museokortti.

klo 20 Ekumeeninen Tsuajuilta Jussinpihassa.

Sunnuntai 11.3.

klo 10 Liturgia Kaikkien Pyhien kirkossa. Karjankielinen, rov. Olavi Matsi, Kuopion katedraalinen kuoro. Seppeleenlasku Karjalaan jääneiden muistomerkille.

klo 10 Messu Lapinlahden lut. kirkossa. Saarnaa piispa Seppo Häkkinen, laulu baritoni Hannu Musakka. Seppelten lasku sankarivainajien ja talvisotaan lähteneitten muistomerkeille.

klo 11.30-13 Ekumeeninen lounas lukiolla. 12 €, sis kahvit.

klo 13 Talvisodan päättyminen muistotilaisuus lukiolla, vapaa pääsy. Juhlapuhe kirjailija Minna Kettunen, sinfoniakvartetti "Musiikintodistajat", lausuntaa Helena Punkki.

TERVETULOA! TULGUA TERVEH!

Karjalan liitto

Lapinlahden seurakunta

Karjalan Liitto ry, Karjalaisseurojen Kuopion piiri ry, Lapinlahden Karjalaiset ry, Lapinlahden kunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta