Pääsiäisen perhe- ja pelimannimessu

Pääsiäisen perhe- ja pelimannimessu Lapinlahden kirkko

Iloinen pääsiäismessu koko perheelle. Liturgina Ville Hassinen, Saarna Lauri Jäntti. Kanttorina Anni Rissanen. Mukana lapsikuoro ja Ylä-Savon pelimannit. Pääsiäisaamiainen ennen messua klo 10-11 srk-talolla. Kuunneltavissa myös Radio Sandelsissa: Iisalmi 106,3; Kuopio 104,6; Varkaus 90,0; radiosandels.fi

Pääsiäispäivä
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Kristus on ylösnoussut!

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.

Yhteiskristillinen perhekirkko

Yhteyspäivien yhteiskristillinen perhejumalanpalvelus. Saarnaa isä Otto Laukkarinen ort.seurakunnasta. Liturgina Ville Hassinen.