2. Pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Anni Rissanen.

2. pääsiäispäivä
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Ylösnousseen kohtaaminen

Toisena pääsiäispäivänä muistetaan ylösnousseen Jeesuksen ilmestymistä opetuslapsille ja muutamille naisille. Ilmestykset vakuuttivat heidät hänen kuolleista nousemisestaan ja jatkuvasta läsnäolostaan. Seurakunta elää Ylösnousseen seurassa.

Mäntyrinne, Piispa Arsenin koti, Kotalahdentie 49, Pajujärvi.

Yhteyspäivien aloitusseurat

Alustus piispa Arseni (ort.kirkko). Seurat: Lauri Jäntti (ev.lut.srk) , Pekka Tikkanen (vapaasrk) ja Teuvo Tikkanen (helluntaisrk).

Helluntaiseuruakunnan rukoushuone

Yhteyspäivien raamattuopetus ja seurat

Raamattuopetus klo 18 pastori Klaus Korhonen. Kahvit klo 19. Seurat klo 19.20: Marja-Liisa Lappalainen, Osmo Korkalainen ja Maire Lyytinen.

Yhteyspäivien raamattuopetus

Pastori Klaus Korhonen helluntaikirkosta pitää raamattutunnit klo 10 ja 11 Yhteyspäivien teemasta "Kristuksesta riippuvainen. Musiikkiohjelmaa tarjoilee Samu Saarinen. Klo 9.30 kahvit ja klo 12 lounas (vapaaehtoinen maksu)