Heinäahon kinkerit

Raili Jolkinille, Pitkämäentie 490

Kaikenikäisten kyläläisten yhteinen tapahtuma. Tervetuloa mukaan muiltakin kyliltä!

Tämän vuoden kinkeriaiheena on Luomakunnan viljely ja varjelu. Teema liittyy Seurakunnan ympäristödiplomiin, joka uusitaan tänä vuonna.

Kinkereillä lauletaan tuttuja ja opetellaan uusia virsiä, keskustellaan kinkeriaiheesta ja tarpeen mukaan muistakin ajankohtaisista asioista sekä hiljennytään hartauteen.

Kolehti kerätään Yhteisvastuukeräykselle

(osa-aikaeläkkeellä)

Väärnin leirikeskus

Kesäkirkko ja lettukahvit

Tervetuloa kesäkirkkoon ja lettukahville kauniiseen Väärninsaareen! Sanajumalanpalveluksen toimittaa Ville Hassinen ja kanttorina musisoi Anni Rissanen. Huom! Kirkossa ei ole tänään jumalanpalvelusta.

toimittaa Juha Heikkilä, kanttorina Anni Rissanen

Alapitkän kirkko

Motoristikirkko ja kirkkokahvit

Kirkonmäellä tai sateen sattuessa srk-talolla. Saarnaa Heikki Juntunen. Muutkin kuin motoristit ovat tervetulleita!