Sählykerho

Monitoimitalo,

Sählykerho alakouluikäisille

Tule mukaan pelaamaan sählyä sinä 1- 6 luokkalainen. Pelaamme monarilla torstaisin. Pelaaminen on mukavaa ja leppoisaa eikä aikaisempaa kokemusta tarvitse olla. Mukaan tarvitset juomapullon, pelikengät ja mukavat urheiluvaatteet. Meiltä saat mailan ja lasit jos et sellaisia omista. Kerho on ilmainen.

Lapinlahden seurakunta

Faksi: 017 731 396

Vastaan seurakuntamme varhaisnuoriso- ja erityisnuorisotyöstä. Parhaiten minut tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla.

Partiomessu seurakuntatalolla

Partiolaisten kanssa toteutettu partiohenkinen jumalanpalvelus. Musiikkivastaavana Anni Rissanen. Saarnaa Juha Heikkilä, liturgina Ville Hassinen. Kirkon remontin takia jumalanpalvelukset ovat seurakuntatalolla 9.-23.9.

Yhteiskristillinen perhekirkko

Yhteyspäivien yhteiskristillinen perhejumalanpalvelus. Saarnaa isä Otto Laukkarinen ort.seurakunnasta. Liturgina Ville Hassinen.