Helatorstain messu

Helatorstai
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Korotettu Herra

Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Toimittaa Lauri Jäntti.

Kaijansaaren kappeli, Kaijansaarentie 170

Kesähartaus

Kesäinen hartaushetki kaikenikäisille. Tervetuloa hiljentymään ja laulamaan yhdessä!

Konfirmaatiomessu

Erityisrippikoulun konfirmaatiomessun toimittaa kehitysvammaisten pappi Matti Pehkonen. Kanttorina on Kari Haikarainen.