Äitienpäivän sanajumalanpalvelus

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide.

6. sunnuntai pääsiäisestä (Exaudi)
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Pyhän Hengen odotus

Sunnuntain latinalainen nimi exaudi (= kuule, Herra) on päivän antifonin alusta (Ps. 27: 7). Seurakunta odottaa rukoillen Pyhän Hengen lahjaa.

Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä. Kristuksen lupaama Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja opetuslasten (seurakunnan) välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta. Pyhä Henki vakuuttaa kristityille, että he ovat Jumalan lapsia ja saavat Jeesuksen tavoin kutsua Jumalaa nimellä Abba, Isä.

Toimittaa Lauri Jäntti.

Kaijansaaren kappeli, Kaijansaarentie 170

Kesähartaus

Kesäinen hartaushetki kaikenikäisille. Tervetuloa hiljentymään ja laulamaan yhdessä!

Konfirmaatiomessu

Erityisrippikoulun konfirmaatiomessun toimittaa kehitysvammaisten pappi Matti Pehkonen. Kanttorina on Kari Haikarainen.