Äitienpäivän sanajumalanpalvelus

Toimittaa Lauri Jäntti, kanttorina Heini Heide.

6. sunnuntai pääsiäisestä (Exaudi)
Pääsiäisjakso, pääsiäisaika

Pyhän Hengen odotus

Sunnuntain latinalainen nimi exaudi (= kuule, Herra) on päivän antifonin alusta (Ps. 27: 7). Seurakunta odottaa rukoillen Pyhän Hengen lahjaa.

Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä. Kristuksen lupaama Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja opetuslasten (seurakunnan) välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta. Pyhä Henki vakuuttaa kristityille, että he ovat Jumalan lapsia ja saavat Jeesuksen tavoin kutsua Jumalaa nimellä Abba, Isä.

Mäntyrinne, Piispa Arsenin koti, Kotalahdentie 49, Pajujärvi.

Yhteyspäivien aloitusseurat

Alustus piispa Arseni (ort.kirkko). Seurat: Lauri Jäntti (ev.lut.srk) , Pekka Tikkanen (vapaasrk) ja Teuvo Tikkanen (helluntaisrk).

Helluntaiseuruakunnan rukoushuone

Yhteyspäivien raamattuopetus ja seurat

Raamattuopetus klo 18 pastori Klaus Korhonen. Kahvit klo 19. Seurat klo 19.20: Marja-Liisa Lappalainen, Osmo Korkalainen ja Maire Lyytinen.

Yhteyspäivien raamattuopetus

Pastori Klaus Korhonen helluntaikirkosta pitää raamattutunnit klo 10 ja 11 Yhteyspäivien teemasta "Kristuksesta riippuvainen. Musiikkiohjelmaa tarjoilee Samu Saarinen. Klo 9.30 kahvit ja klo 12 lounas (vapaaehtoinen maksu)