Perhekirkko, kouluunlähtevien siunaus ja päiväkerhon 50-v. juhlat

Perhekirkossa liturgina Lauri Jäntti, saarna Ville Hassinen. Jumalanpalveluksen jälkeen päiväkerhotyön 50 v.-juhla ja lastenohjaaja Anita Rissasen läksiäiset kirkonmäellä.

Perhekirkon jälkeen kirkonmäellä pomppulinna, pizzaa ym. mukavaa. Tervetuloa koko perheellä!

Pyydetään Taivaan Isältä hyvää kevätsäätä!

Sunnuntai 27.05.2018

Pyhän Kolminaisuuden päivä
Helluntaijakso, helluntain jälkeinen aika

Salattu Jumala

Läntisessä kirkossa määrättiin vuonna 1334, että helluntain jälkeistä sunnuntaita vietetään Pyhän Kolminaisuuden juhlana. Pyhäpäivän sanomassa kiteytyy kirkon opetus Jumalan kolmiyhteisyydestä. Pyhän Kolminaisuuden päivä on uskontunnustuksen päivä.

Raamatuntekstit puhuvat Jumalan salatusta olemuksesta, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen. Jumala on yksi, mutta hän on ilmoittanut meille itsensä Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Hän vaikuttaa Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Usko ei käsittele Jumalan olemusta tiedollisesti eritellen vaan ihmetellen, ylistäen ja hänen armotekojaan julistaen.

Yhteiskristillinen perhekirkko

Yhteyspäivien yhteiskristillinen perhejumalanpalvelus. Saarnaa isä Otto Laukkarinen ort.seurakunnasta. Liturgina Ville Hassinen.